segafredo facebook segafredo instagram segafredo youtube googlew

Franczyza  |  Szkoła Baristów  |  Praca  |  Kontakt  |  Spacer po szkole  |  Konkurs  |  RODO

Do dzbanka do spieniania mleka wsypujemy kilka kostek lodu. Następnie zalewamy je świeżo zaparzoną kawą, dodając odrobinę syropu smakowego, np. Amaretto. Całośc spieniamy, aż do momentu całkowitego zmieszania się składników. Przelewamy do wysokiej szklanki, oddzielając kostki lodu tak, aby kawa miała gładką konsystencję.

SEGAFREDO ZANETTI POLAND Sp z o.o.

Ul. Partyzantów 7
32-700 Bochnia - POLAND
Tel. (+48) 14 615 41 00
Fax (+48) 14 615 41 05
E-mail: info@segafredo.pl
Aleje Jerozolimskie 181 B
Wejście B1
02-222 Warszawa
Telefon: 14 615 41 50
E-mail: warszawa@segafredo.pl

 

 
 
 
 
Massimo Zanetti logo